Menu

Meci pierdut

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Antrenorul STELEI  COSMIN OLAROIU parea resemnat la sfasitul partidei.

 "Real ne-a fost superioara, s-a vazut clar acest lucru. In repriza a doua am pus probleme madrilenilor, dar am gresit si, la acest nivel, greselile costa. Nu a fost tocmai o zi fericita pentru Saban, dar am fost nevoit sa il introduc din cauza absentei lui Nesu. Adversarul nu ne-a lasat sa ne facem jocul si parca avem putina teama cand intram pe teren. Real m-a impresionat ca echipa, modul cum paseaza si jucatorii rapizi pe care ii au. Nu suntem la un nivel atat de ridicat pentru Liga Campionilor, dar am avut si nesansa sa cadem intr-o grupa cu doua favorite la castigarea titlului."

MARIUS LACATUS, fosta mare florie stelista si cel mai iubit om din Ghencea a afirmat:
"Echipele mici din campionatul nostru au un anume respect cand intalnesc formatii ca Steaua, Dinamo sau Rapid. Acelasi lucru s-a petrecut si la Steaua-Real", a declarat Lacatus.

Fundaşul central al Stelei, Dorin Goian, a reacţionat dur la cuvintele patronului rapidist, George Copos, care a spus cã jucãtorii din Ghencea s-au umilit atunci când au cerut tricourile fotbaliştilor lui Real Madrid.
"Nu am auzit ca vreun jucãtor de la Steaua sã se fi umilit în faţa celor de la Real. Nu am stat la vestiare dupã spanioli", a declarat Dorin Goian.

El a mai adãugat: "Le-am cerut sã facem schimb de tricouri, dar pe ce stadion nu se întâmplã asta? Poate, dacã Rapidul întâlnea pe Real Madrid şi jucãtorii din Giuleşti fãceau la fel. Ce jucãtor nu vrea sã aibe un tricou de la Real? Nu mi se pare normal ca domnul Copos sã aibã o astfel de reacţie. Aşa suntem noi, românii, mereu rãutãcioşi şi invidioşi", a spus fundaşul central al campioanei.

Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, a avut o reacţie extrem de durã când a aflat cã managerul general din Ghencea, Mihai Stoica, a declarat cã, pe vremea când antrena gruparea roş-albastrã, echipa nu era alcãtuitã de el, ci de Marius Lãcãtuş, informeazã NewsIn. "Pe vremea când eu antrenam la Steaua, am fãcut 1-1 cu Atletico Madrid, campioana Spaniei, nu ca acum, când echipa a fost umilitã de Real Madrid. Şi asta din cauza acestui om (n.r. Mihai Stoica, managerul general al Stelei), care s-a vãzut ce jucãtori a adus în Ghencea. Sãracu de el, e nevinovat", a declarat joi, fostul tehnician stelist.

Dumitriu a spus cã Marius Lãcãtuş nu s-a implicat niciodatã în alcãtuirea echipei: "Marius a fost şi este un bãiat de mare caracter. Nu s-a bãgat niciodatã sã impunã vreun jucãtor. Este un exemplu. În schimb, Meme e un nimeni, o nulitate, nu e sãnãtos la cap. Poate Meme face acum echipa la Steaua. Noi am fãcut ceva la Steaua, pe când el, cu achiziţiile pe care le-a fãcut, a dus echipa în cea mai neagrã perioadã a istoriei sale. Cele douã înfrângeri la scor din Liga Campionilor i se datoreazã numai lui. Este principalul vinovat".

Fostul secund al echipei naţionale de fotbal a României şi-a continuat tirul acuzelor: "Meme trebuia sã facã o diversiune pentru ca lumea sã uite cât mai repede aceste douã eşecuri la scor, din Liga Campionilor. Dacã îmi zicea ceva Hagi, Oţelea sau Gicã Popescu, înţelegeam, dar când îmi spune asta un nimeni, un om despre care mulţi cred cã nici nu mai este la Steaua, reacţionez. El este o ruşine de om. Când o sã ajungã el sã facã ce am fãcut eu şi Marius Lãcãtuş pentru Steaua?".

La rândul sãu, Marius Lãcãtuş a spus: "Nici vorbã ca eu sã mã fi bãgat peste antrenori. Este adevãrat cã am ajutat echipa din teren, dar niciodatã nu am impus pe cineva în formula de start. Nu e nimic adevãrat. La Steaua nu eu fãceam echipa, ci antrenorii". Reacţiile celor doi foşti stelişti au venit în urma declaraţiilor fãcute miercuri, la OTV, de managerul general al Stelei, Mihai Stoica, cel care a afirmat: "Când Steaua juca în Liga Campionilor, Ţiţi Dumitriu era acolo pentru cã trebuia sã fie cineva. Echipa era fãcutã de Marius Lãcãtuş".

Parteneri