Menu

Asta e!!!

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Roberto Rosetti fluiera startul unei partide pe care o ROMANIE o astepta. Stelistii incep furtunos. Corner pentru acestia. Bostina bate la coltul scurt. Paraschiv reia pe langa poarta in minutul 2.

Minutul 9 a insemnat deschiderea balului pentru iberici. Real Madrid obtine un corner. Guti executa excelent in careu. Nemarcat, Ramos se inalta si inscrie imparabil cu capul.

In minutul 33 Realul combina in marginea careului stelist. Van Nistelrooy suteaza din 12 metri, Carlos respinge in fata, dar acolo era Raul, care inscrie. 0-2. Pana la final stelistii incearca sa reduca din rezultat, insa putine sanse in fata galacticilor.

Repriza secunda a debutat cu golul lui Robinho care inscrie cu un sut de pe partea stanga a atacului . In minutul  64 se executa excelent in careu, balbaiala, Thereau recentreaza in careu, iar din 4 metri Badea nu are cum sa rateze, 1-3.

Iar Van Nistelrooy patrunde de unul singur in careul stelist. In fata lui este Goian, Carlos iese si el, iar jucatorul Realului salta mingea peste amandoi. 1-4 si  deja incepem ca gandurile noastre sa se departeze de optimi.

Parteneri