Menu

Juventus a pierdut cu 4-2 la Firenze

Campioana en-titre, Juventus Torino, a condus cu 2-0 la pauza in deplasarea de la Firenze din etapa a 9-a din Serie A, dar la final echipa gazda s-a impus cu 4-2

Duminica, Fiorentina a primit vizita celor de la Juventus Torino in etapa a 9-a din Serie A. Potrivit celor mai bune cote pariuri fotbal oferite de bet365, oaspetii erau favoriti in aceasta partida. Prima repriza a fost una destul de echilibrata, insa ocaziile mai mari au apartinut celor de la Juventus. Acestia au reusit sa deschida scorul in minutul 37 cand Carlos Tevez a transformat o lovitura de la 11 metri. Peste trei minute a marcat Paul Pogba si scorul a devenit 2-0 pentru oaspeti. Revenirea gazdelor a inceput dupa minutul 60, mai exact in minutul 66 cand Giuseppe Rossi a inscris din penalty. Peste 10 minute, acelasi Rossi a restabilit egalitatea. Dupa alte doua minute, Joaquin a inscris si scorul era 3-2 pentru Fiorentina. Scorul final, 4-2, a fost stabilit in minutul 81 de Rossi care a reusit astfel tripla in aceasta partida.

Chiar daca a pierdut, Juventus ramane pe locul 3 in Italia cu 19 puncte, iar miercuri va avea un meci foarte dificil in Liga Campionilor in deplasare cu Real Madrid. De cealalta parte, Fiorentina a ramas pe locul 6 cu 14 puncte, iar joi va primi vizita celor de la Pandurii Targu Jiu in Liga Europa.

Pe primul loc in Serie A cu punctaj maxim este in continuare AS Roma care in aceasta etapa a invins acasa cu 2-0 pe Napoli. Astfel romanii si-au marit avansul la cinci puncte fata de locul 2, ocupat chiar de adversarii din aceasta etapa.

Alte rezultate din etapa a 9-a din Italia:

Cagliari            2 - 1     Catania

AC Milan        1 - 0     Udinese

Atalanta          2 - 1     Lazio Roma

Genoa             2 - 1     Chievo Verona

Verona            3 - 2     Parma

Livorno           1 - 2     Sampdoria

Sassuolo          2 - 1     Bologna

Torino             3 - 3     Inter Milan

Parteneri