Menu

Nota maxima Steaua

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Daca pe alte stadioane,forul de la Nyon nu si face probleme in privinta organizarii meciurilor, deoarece probleme apar foarte rar, in Ghencea a fost trimisa  o armata de inspectori de circa 50 persoane . Spre uimirea lor, acestia au fot incantati de tot ceea ce au vazut  ,de la spectatorii care si au aplaudat adversarul pentru meciul facut pana la  calitatea gazonului si tot ceea ce prevedea un meci de  Liga Campionilor.
La o zi dupa meci, Uefa a transmis raportul sau. «  Nota maxima pentru organizare. Felicitam clubul steaua pentru pentru modul extraordinar in care s a desfasurat meciul cu LYON »

« Ati reusit sa aduceti la standarde occidentale, un stadion pe care l am vazut in urma cu o luna si de care, sincer, ne am indoit ca va fi apt de Liga Campionmilor. ». La acest raport favorabil au contribuit si francezii..
    Au existat si nemultumiri printre elvetieni. Primul repros a fost facut echipelor care au intaziat 20  secunde  la intrarea pe stadion, demonstrand  ca LIGA CAMPIONILOR, este o competitie  de 5 stele. Al doilea repros a fost despre  intensitatea luminii de la nocturna, care n a fost la parametri maximi inca de la inceputul miscarilor celor 2 echipe..O nemultumire a fost legata de copiator care nu a avut puterea de a scoate mai multe foi pe minut, pentru a putea  a fi date ziaristilor.

La sfarsitul meciului Dinamo- Steaua, antrenorul stelist a tinut sa transmita un avertisment comisiilor abilitate care urmau sa l judece pe atacantul  CYRIL THEREAU , Oli  sustinand ca francezul a luat rosu degeaba.
«  Daca la Nesu am fost de acord cu 2 etape de suspendare  si n am comentat nimic, cu Cyril nu vom accepta,pentru ca a fost un cartonas rosu gratuit »

Parteneri