Menu

Ladislau Boloni, favorit sa preia nationala Ungariei (presa)

Ladislau Boloni se afla, conform presei maghiare, pe lista pentru a prelua conducerea tehnica a nationalei de fotbal a Ungariei. Pe langa Boloni, oficialii maghiari se mai gandesc si la varianta Ronald Koeman. Dupa ce Ungaria a pierdut cu 8-1 pe terenul Olandei (preliminarii CM 2014), selectionerul Sandor Egervari si-a dat demisia. 

Ungaria cauta selectioner dupa ce sansele de a prinde barajul de calificare la Mondialul din 2014 au scazut considerabil.

Pe lista scurta a oficialilor maghiari se afla Ladislau Boloni si Ronald Koeman. O alta varianta ar putea fi Paulo Sousa, insa lusitanul este cotat cu sanse mai mici.

In prezent, Ladislau Boloni este antrenorul celor de la Al Khor. De-a lungul timpului, fostul international roman a pregatit echipe precum Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al Jazeera, Standard Liege, Al Wahda, Lens si PAOK.

De asemenea, Ladislau Boloni s-a aflat si pe banca tehnica a nationalei de fotbal a Romaniei, in perioada 2000-2001. In acest interval, Boloni a reusit opt victorii, doua egaluri si a pierdut de trei ori.

Grupa D, ultimele rezultate:

Andorra - Romania 0-4
Olanda - Ungaria 8-1
Estonia - Turcia 0-2

Clasament:
1 Olanda 25 puncte
2 Turcia 16 (+9 golaveraj)
3 Romania 16 (+5 golaveraj)
4 Ungaria 14
5 Estonia 7
6 Andorra 0.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15788236-ladislau-boloni-printre-favoritii-preia-nationala-ungariei.htm

Parteneri