Menu

Real Madrid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern
 
Primul meci al lui Capello pe banca  madrilenilor a consemnat o infrangere : 0-2 cu LYON  .  Apoi  5-1, umilinta pe BERNABEU pentru Dinamo Kiev.  Victorie in campionat 1-0 cu Betis. Viitoarea adversara a stelistilor trece printr o perioada fasta. Desi a fost criticat dupa primele jocuri , munca tehnicianului  italian  incepe sa dea rezultate. Multumitor pentru ei, de ingrijorat penru noi. Peste 3 saptamani ne asteapta un meci greu, chiar imposibil de vreme ce , Real e pe val.  Cu un antrenor nou ,  FABIO CAPELLO , cu jucatori noi si cu o dorinta de a reveni in fotbalul mare, acolo unde facea spectacol la fiecare meci,   spaniolii incep o noua etapa de a accede in cea mai cunscuta competitie din lume.
Actiunile incep de la mijloc.   GUTI , omul care isi consolideaza pozitia pe zi ce trece. Initial in meciul cu ucrainineii, Capello l a folosit mai avansat , insa mijlocasul venea in dese randuri inapoi  pentru a recupera mingea .

Avand mai multa siguranta cu « recuperatorii » Diarra si Emerson  aproape , Guti si- a asumat responsabilitati mai mari repartizand baloane cu multa eleganta  catre cele 2 benzi , unde  Reyes si Raul faceau permanent schimb de locuri. UN lucru bun pentru spanioli dar rau pentru noi este revenirea  capitanului Raul care a inceput sa inscrie dupa mai bine de 1 an.335 zilse si 26 meciuri. Atat a asteptat capitanul madrilenilor sa inscrie. Cele doua goluri marcate de Raul Gonzalez l-au ajutat pe capitanul spaniolilor sa revina în fruntea clasamentului golgheterilor all-time al Ligii Campionilor. La sfarsitul meciului antrenorul Fabio Capeloo a laudat jocul lui Raul ” Capitanul nostru este un adevarat exemplu pentru toata lumea. Raul este vital pentru travaliul depus si pentru golurile pe care le reuseste”
 Si antrenorul kievului Anatoli Demianenko a avut numai cuvinte de lauda la adresa spaniolilor:“Real Madrid poate juca din nou finala în acest sezon”

Parteneri