Menu

De necrezut: Tamas l-a batut pe Pancu intr-o cafenea!

De necrezut: Tamas l-a batut pe Pancu intr-o cafenea!

Gabi Tamas l-a batut pe Daniel Pancu intr-o cafenea din Capitala.

Incidentul a avut loc in weekend si nu doar Pancu a facut cunostinta cu pumnii fostului jucator al celor de la West Bromwich Albion, anunta Wowbiz.

Cei doi au iesit ca prietenii in oras, insa dupa mai multe sticle de bautura s-au luat la harta.

Motivul? Pancu n-a mai vrut sa bea, iar discutia a degenerat. Cei doi s-au luat la bataie, iar jucatorul Rapidului a iesit foarte sifonat, cu nasul spart.

De furia lui Tamas n-a scapat nici un apropiat al lui Pancu, care a incercat sa se bage intre cei doi. Acesta a fost facut direct KO cu un pumn de fotbalistul care insa joaca mai mult prin baruri.

E pentru a doua oara in ultimele luni cand Gabi Tamas isi iese din minti la bautura. La inceputul verii a spart usa unui bloc din Capitala, iar apoi i-a injurat pe politistii care au venit sa-l trezeasca din somnul pe care il tragea pe presul unui apartament.

Gabriel Tamas (30 de ani) e liber de contract dupa ce la sfarsitul lunii august si-a reziliat contractul cu gruparea engleza WBA.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/gabriel-tamas/stiri-gabriel-tamas/de-necrezut-tamas-l-a-batut-pe-pancu-intr-o-cafenea-1261389

Parteneri