Menu

Victorie imensa pentru Dan Petrescu, in deplasare la campioana Rusiei

Victorie imensa pentru Dan Petrescu, in deplasare la campioana Rusiei

Dinamo Moscova a triumfat intr-un meci important in campionatul Rusiei, atat ca orgolii, precum si prin prisma situatiei din clasament, reusind un 2-0 stralucit pe terenul campioanei Rusiei, TSKA Moscova.

Golurile lui Dinamo au fost reusite de Noboa, din pasa lui Voronin, in minutul 57 si de Kokorin, cu un minut inainte de final.

Dinamo Moscova acumuleaza astfel 20 de puncte in ierarhia din Rusia, dupa victoria de duminica si se apropie la 6 puncte de locul 1, ocupat acum de Zenit.

Etapa viitoare Dinamo se va confrunta cu Kuban Krasnodar, fosta echipa a lui Dan Petrescu, actualmente antrenata tot de un roman, Dorinel Munteanu.

7 este locul lui Dinamo Moscova in clasament la ora actuala. Trupa lui "SuperDan" si-a revenit dupa un inceput ezitant de campionat, in care s-a vorbit mult despre schimbarea sa.

In alt meci disputat azi in Rusia, Spartak Moscova si Terek Groznii au remizat, scor 0-0. Tot azi se mai joaca Tomsk - Zenit Sankt Petersburg, Kazan - Anzhi si Kuban - FK Rostov.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/victorie-imensa-pentru-dan-petrescu-in-deplasare-la-campioana-rusiei-1260955

Parteneri