Menu

Un fotbalist roman face furori in Germania

Un fotbalist roman face furori in prima liga germana, el devenind recent cel mai bun pasator din Bundesliga.

Mijlocasul Alexandru Maxim s-a integrat de minune in angrenajul celor de la VfB Stuttgart si este acum jucator de baza pentru Thomas Schneider.

In acest debut de sezon internationalul roman a marcat de trei ori si a dat cinci pase decisive pentru coechipierii sai, totul in numai cinci partide!

Maxim a mai izbutit alte doua pase decisive in Cupa Germaniei si inca una in Europa League, fiind unul dintre cei mai buni jucatori din lotul lui Stuttgart in acest moment.

"Sunt foarte multi jucatori de valoare in campionat, insa eu sunt mandru, sunt fericit ca am inceput sa joc meci de meci, asta e lucrul cel mai important. In ultimele meciuri echipa a castigat, am practicat un joc constant bun, iar lucrul asta ma bucura cel mai mult. Sper sa o tinem pe aceasi linie!

Nu vreau nici goluri, nici pase... vreau mai multe victorii. Asta e cel mai important lucru pentru mine in momentul de fata. Stiu ca daca echipa joaca bine, daca eu voi evolua bine, voi putea juca meci de meci, iar eu asta imi doresc", a declarat maxim pentru DolceSport.

Alex Maxim a ajuns la Stuttgart in luna ianuarie a acestui an, pentru 1,5 milioane de euro.

M.D.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/un-fotbalist-roman-face-furori-in-germania-1260841

Parteneri