Menu

Mircea Rednic s-a reîntors în prima ligă din Belgia. Va antrena echipa de pe locul 8

Mircea Rednic s-a reîntors în prima ligă din Belgia. Va antrena echipa de pe locul 8

Tehnicianul Mircea Rednic a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei KAA Gent, ocupanta locului opt în campionatului Belgiei, informează site-ul oficial al clubului belgian.

Mircea Rednic îi succede în funcţia de antrenor al grupării KAA Gent lui Victor Fernandez, care a fost demis luni seară. Tehnicianul român a semnat cu echipa belgiană un contract până la finalul sezonului.

Rednic, în vârstă de 51 de ani, va fi ajutat de secundul său şi la Standard Liege, Peter Balette, dar şi de Manu Ferrera, de antrenorul portarilor, Jacky Munaron, şi de preparatorul fizic Stijn Matthys.

"Avem toate condiţiile pentru a obţine performanţe. Avem infrastructură, suporteri şi jucători buni. Avem nevoie de disciplină tactică pentru a obţine rezultate", a declarat Mircea Rednic, citat de agenţia Mediafax.

După nouă etape, Gent ocupă locul 8, cu 13 puncte. Fosta echipă pregătită de Rednic în Belgia, Standard Liege, este pe primul loc în campionat, cu punctaj maxim.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/mircea-rednic-s-a-reintors-in-prima-liga-din-belgia-va-antrena-echipa-de-pe-locul-8_100699.html

Parteneri