Menu

Rusescu rupe tacerea: Iata de ce nu joc la Sevilla

Rusescu rupe tacerea: Iata de ce nu joc la Sevilla

Fostul atacant al Stelei, Raul Rusescu, vorbeste in premiera despre problemele cu care se confrunta la Sevilla, echipa pentru care nu a apucat sa debuteze in campionat.

Raul Rusescu pune absenta sa de pe terenul de fotbal pe seama vacantei lungi pe care a avut-o in vara, pe care nu a stiut sa o gestioneze.

"Cred ca antrenorul are dreptate. Stiti de ce? Pentru ca nu mi-am gestionat bine vacanta. Adica am avut cea mai lunga vacanta de cand sunt eu fotbalist: 25 mai-6 iulie", a spus Rusescu pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Acuzat voalat de cei din club ca ar fi ajuns gras dupa pauza din vara, Rusescu a negat vehement.

"Nu, n-am mancat mai mult. N-am avut niciodata probleme cu greutatea. In Romania numai asta auzeam. Cand eram la Steaua mi se spunea ca-s gras. Uitati-va la fata mea! Sunt eu pufos? Eu n-am avut niciodata fizic cu muschi. Problema a fost ca, dupa ce-am venit aici, nu ma simteam fizic ok, adica suta la suta apt!", a mentionat Rusescu.

El a precizat ca se simte pregatit sa joace pentru Sevilla, chiar daca sefii clubului au incercat sa scape de el.

"Am muncit foarte mult si am pus masa musculara. Acum sunt suta la suta pregatit. Treaba mea e sa muncesc si sa-mi astept randul!", a completat atacantul.

In incheiere, Rusescu a promis ca in scurt timp va reveni la fora din sezonul precedent: "Asta nu-i Rusescu! O sa vedeti!"

2 goluri in 2 partide a marcat Rusescu pentru FC Sevilla, avand o medie de o reusita la 53 de minute.

2,3 milioane de euro a platit Sevilla pentru a-l cumpara pe Rusescu.

C.S.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/rusescu-rupe-tacerea-iata-de-ce-nu-joc-la-sevilla-1259762

Parteneri