Menu

Presa germana: Schalke a avut nevoie de rabdare pentru a trece de Steaua, o echipa puternica

​Presa din Germania il lauda pe Kevin Prince Boateng dupa meciul Schalke - Steaua (3-0), jurnalistii fiind de parere ca fotbalistul din Ghana a adus un plus de valoare la Gelsenkirchen. "Schalke a avut nevoie de rabdare pentru a trece de Steaua, o echipa puternica. A fost un meci extrem de dificil", sunt de parere gazetarii nemti, citati de gsp.ro.

"Schalke a debutat cum nu se putea mai bine in grupa E din Champions League, dupa ce a invins Steaua cu 3-0. Prima reusita semnata de Uchida a venit gratie unei erori in defensiva Stelei" - Kiker.

"Din moment ce el este acolo, Schalke a redevenit o echipa de top. Pentru a face o figura frumoasa in Liga Campionilor, Schalke avea nevoie de un magician precum Kevin Prince Boateng" - Bild.

"Printul de prima clasa straluceste" - Bild, despre Boateng.

"Schalke a avut nevoie de rabdare sa castige cu Steaua un meci extrem de dificil. Steaua era neinvinsa in toate competitiile, ceea ce demonstreaza ca este o echipa puternica" - Sportschau.

Grupa E

Schalke 04 - Steaua 3-0

(Uchida 67', Boateng 78', Draxler 85')

Chelsea - FC Basel 1-2

(Oscar 45', Salah 71', Marco Streller 81')

 

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15609684-presa-germana-schalke-avut-nevoie-rabdare-pentru-trece-steaua-echipa-puternica.htm

Parteneri