Menu

Mexic a fost invinsa acasa de Honduras

Nationala Mexicului a pierdut surprinzator pe teren propriu cu 2-1 in fata Hondurasului in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014

Sambata dimineata de la ora 4:30, Mexicul a primit vizita Hondurasului in cadrul rundei a 7-a din calificarile zonei Americii Centrale si de Nord pentru Mondialul din Brazilia. Mexicanii erau favoriti la victorie, chiar daca pana acum obtinusera doar o singura victorie, 1-0 in deplasare in Jamaica. Acum au inceput excelent meciul cu Honduras si au deschis scorul in minutul 5 prin Oribe Peralta. Acesta a fost singurul gol al primei reprize si se parea ca Mexicul va avea un meci usor. Dupa pauza jocul nu a mai mers asa de bine, iar in minutul 63 Honduras a restabilit egalitatea prin Jerry Bengston. Peste doar trei minute, Carlos Costly, jucator care a evoluat in Liga 1 in 2010 pentru Vaslui, a dus scorul la 2-1 pentru Honduras. Pana la final mexicanii au sperat sa egaleze, dar n-au reusit. In urma acestei infrangeri, Mexicul a ajuns pe locul 4 in grupa cu 8 puncte, fiind depasita de Honduras care are 10 puncte. Intre cele doua echipe pare sa se decida ultima echipa calificata la Campionatul Mondial din 2013.

 

Urmatorul meci al Mexicului va avea loc miercuri 11 septembrie 2013 in deplasare impotriva Statelor Unite ale Americii. La bet365, site-ul cu cea mai buna oferta de pariuri live la fotbal, americanii sunt favoriti la victori. In acest moment, SUA este pe locul 2 cu 13 puncte, insa in ultimul meci a fost invinsa surprinzator cu 3-1 in deplasarea din Costa Rica si astfel a pierdut prima pozitie in fata acesteia.

Parteneri