Menu

Costel Pantilimon a intrat in istoria lui Manchester City

Costel Pantilimon a intrat in istoria lui Manchester City

Costel Pantilimon are ceva in plus fata de jucatorii romani care nu reusesc sa se adapteze in strainatate: un record!

Rabdarea incredibila de care a dat dovada l-a introdus in cartea de istorie a clubului Manchester City. Nu in sens pozitiv, insa tot e ceva!

Pantilimon a devenit jucatorul din istoria lui Manchester City cu cele mai multe prezente pe banca de rezerve, fara sa apuce sa joace in Premier League.

Aflat de doi ani in lotul lui City, Pantilimon are 75 de prezente pe banca de rezerve si a spulberat recordul detinut de galezul Martyn Margetson, care a stat de 73 de ori pe banca intre 1992 si 1998.

Dar lucrurile bune abia incep pentru portarul nostru. Clubul vrea sa-l rasplateasca printr-o titularizare in urmatorul meci de campionat, cu Hull City, mai ales ca Joe Hart a gafat in infrangerea de la Cardiff.

800 de mii de lire sterline a incasat Costel Pantilimon in cei doi ani petrecuti la City. Pentru ca nu a debutat in Premier League, el nu a primit medalia de campion pentru sezonul 2011/2012.

C.S.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-pantilimon/manchester-city/costel-pantilimon-a-intrat-in-istoria-lui-manchester-city-1253735

Parteneri