Menu

Un fost antrenor al lui Real Madrid da de pamant cu doi romani

John Toshack, antrenorul care in urma cu mai bine de 20 de ani a castigat titlul cu Real Madrid, i-a atacat pe fotbalistii romani Adrian Pit si Adrian Scarlatache.

Toshack a demisionat din functia de antrenor principal al lui Khazar Lankaran, dupa ce echipa azera a fost invinsa in Europa League cu 8-0 de Maccabi Haifa.

Inainte sa-si dea demisia, Toshack a solicitat in scris conducerii lui Khazar sa scape de fotbalistii romani si de ceilalti straini.

"Am un prestigiu in fotbalul mondial, am condus staruri. Strainii de la Khazar trebuiau sa fie un exemplu pentru fotbalistii locali, dar ei nu au facut decat sa se gandeasca la banii buni pe care ii castiga, ca au un stil de viata ridicat, iar cand au intrat pe teren n-au aratat nimic. In plus, i-au influentat negativ pe fotbalistii locali", a spus Toshack.

Conducerea lui Khazar Lankaran s-a miscat rapid, iar Adrian Pit a fost dat afara, alaturi de un fost stelist, Eder Bonfim.

In zilele urmatoare este asteptat ca si Adrian Scarlatache sa fie pus pe liber.

C.S.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/real-madrid/transferuri/un-fost-antrenor-al-lui-real-madrid-da-de-pamant-cu-doi-romani-1248258

Parteneri