Menu

Atletico Mineiro este in finala Copei Libertadores

Echipa braziliana, Atletico Mineiro, a trecut in semifinale de Newell’s Old Boys si va intalni in finala Copei Libertadores pe Olimpia Asuncion

Joi de la ora 3:00, Atletco Mineiro si Newell’s Old Boys s-au intalnit in meciul retur al semifinalei din Copa Libertadores. In meciul din tur echipa argentiniana castigase cu 2-0 si astfel Atletico Mineiro avea nevoie cel putin de acelasi rezultat. Potrivit unui comentariu live de fotbal de la bet365, echipa braziliana a deschis scorul rapid, in minutul 3. Golul a fost marcat de Bernard care a fructificat pasa lui Ronaldinho. Se parea ca brazilienii vor castiga usor, insa nu a fost asa deoarece Newell’s Old Boys s-a aparat foarte bine. Totusi Altetico Mineiro a reusit sa mai inscrie o data pe final, in minutul 84 prin Guilherme si astfel meciul a avut nevoie de prelungiri. Acolo nu s-a marcat nici un gol, iar calificarea s-a decis la loviturile de departajare unde Atletico Mineiro s-a impus cu 3-2. Portarul echipei braziliene, Victor, a reusit sa apere trei penalty-uri consecutiv. Pe langa Ronaldinho, la Atletico Mineiro mai joaca si alti jucatori care au trecut pe la cluburi mari din Europa: Gilberto Silva, Josue si Jo. Ultimul a evoluat la Manchester City, insa potrivit unor stiri si pariuri Premier League acesta a jucat doar 21 de meciuri in campionatul Angliei pentru „cetateni” si a inscris un gol.

In finala Copei Libertadores, Atletico Mineiro va intalni o echipa din Paraguay, Olimpia Asuncion care a trecut in semifinale de columbienii de la Independiente Santa Fe. Primul meci al acestei finale va avea loc in data de 18 iulie 2013 in Brazilia, urmand ca dupa o saptamana sa aiba loc returul din Paraguay.

Parteneri