Menu

Ghana U20 a produs surpriza optimilor

Nationala Sub 20 de ani a Ghanei a invins-o surprinzator cu 3-2 pe Portugalia in optimile de finala de la Cupa Mondiala destinata jucatorilor sub 20 de ani.

Miercuri s-au desfasurat ultimele patru optimi de finala de la Cupa Mondiala sub 20 de ani. Unul dintre cele mai ciudate rezultate s-a inregistrat la meciul dintre Portugalia si Ghana. Lusitanii erau favoriti la casele de pariuri sportive online (inclusiv la bet365), insa echipa africana a deschis scorul in minutul 19 prin Kennedy Ashia. Acesta a fost singurul gol al primei reprize. Dupa pauza Portugalia a fortat revenirea si a reusit sa intoarca scorul in doar doua minute. Mai exact in minutele 71 si 73, Tiago Ferreira si Edgar Ie au marcat si au intros rezultatul. Se parea ca lusitanii se vor califica pana la urma in sferturi, insa nu a fost asa deoarece in ultimele zece minute Ghana a marcat de doua ori prin Michael Anaba si Richmond Boakye. In sferturile de finala, Ghana se va duela cu Chile care a trecut in optimi cu 2-0 de Croatia. Cele doua goluri au fost insa marcate in ultimele 10 minute.

 

In optimile de finala desfasurate miercuri au mai fost si alte rezultate interesante. Echipa Irakului a reusit sa o elimine pe Paraguay. Unicul gol al partidei a fost inscris in extra-time de Farhan Shukor. In sferturile de finala irakienii vor intalni pe Coreea de Sud care a eliminat Columbia la loviturile de departajare. Meciurile din sferturile de finala se vor desfasura sambata si duminica. Acestea vor fi in oferta de pariuri de la bet365, site care are cele mai bune promotii fotbal de la Cupa Mondiala sub 20 de ani.

Parteneri