Menu

Dorin Goian a incetat colaborarea cu Glasgow Rangers

Clubul Glasgow Rangers a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca fundasii Dorin Goian si Carlos Bocanegra parasesc gruparea scotiana, cu un an inainte de expirarea contractelor pe care le aveau, transmite Mediafax.

"Rangers confirma plecarea fundasilor Carlos Bocanegra si Dorin Goian, dupa ce contractele ambilor au fost reziliate, de comun acord, ieri (n.r. - vineri). Cei doi jucatori au fost imprumutati la Racing Santander, respectiv Spezia, in sezonul trecut, pentru a se economisi banii care ar fi reprezentat salariile lor mari. Dupa discutii ce au avut loc in ultimele zile, ambii jucatori sunt acum liberi sa isi continue carierele in alta parte, ei incheindu-si contractele in Glasgow cu un an mai devreme".

Rangers.co.uk mentioneaza ca Goian ar vrea sa revina in Marea Britanie: "Goian se pare ca ar vrea sa revina in UK si isi cauta echipa in Anglia".

Dorin Goian era legitimat la Glasgow Rangers din 2011, iar in sezonul 2012/2013 a evoluat la echipa italiana Spezia, sub forma de imprumut.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15092951-dorin-goian-incetat-colaborarea-glasgow-rangers.htm

Parteneri