Menu

Cea mai galonata echipa din Bulgaria a intrat in faliment

Cea mai galonata echipa din Bulgaria a intrat in faliment

Echipa TSKA Sofia, o multipla campioana a Bulgariei trece prin momentele cele mai grele. Echipa din Sofia a intrat recent in faliment, iar pentru a continua in viitoarea editie a campionatului din Bulgaria trebuie sa fuzioneze pana la 20 iulie cu o alta echipa din prima liga, altfel, va fi nevoita sa joace intr-o liga de amatori.

Hristo Stoichkov, marele fotbalist bulgar, tehnician numit in functie recent la TSKA, in urma cu doar o luna, a declarat: "Echipa pe care o stiati nu mai exista. Este o zi trista!", a spus bulgarul pentru presa din tara sa.

TSKA Sofia, care a terminat pe locul al treilea in sezonul trecut, nu va avea voie sa participe in sezonul viitor de Europa League.

Palmaresul sofiotilor in fotbalul bulgar este imens: 31 de campionate cucerite, 10 cupe si 3 supercupe ale Bulgariei a cucerit TSKA pe plan intern, din 1948, atunci cand s-a infiintat.

D.A.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/tska-sofia/stiri-tska-sofia/cea-mai-galonata-echipa-din-bulgaria-a-intrat-in-faliment-1242619

Parteneri