Menu

Spania U21 si-a aparat titlul european

Nationala sub 21 de ani a Spaniei a invins cu 4-2 pe Italia in finala Campionatului European din 2013 si astfel si-a aparat titlul cucerit in 2011

Marti de la ora 19:00, echipele sub 21 de ani ale Spaniei si Italiei s-au intalnit in finala Campionatului European din 2013. Cele doua se intalnisera ultima data in 2006 in calificarile pentru turneul final din 2007, iar atunci Italia a mers mai departe. Acum la casa de pariuri sportive bet365, Spania era favorita la victorie, cota sa fiind de 1,72. Acest lucru a fost confirmat inca din minutul 6 cand Spania a deschis scorul prin Thiago Alcantara. Totusi italienii au reusit sa egaleze rapid, mai precis in minutul 10 prin Ciro Immobile. Pana la pauza insa Spania a revenit la conducere si chiar s-a distantat la doua goluri diferenta dupa ce acelasi Thiago Alcantara a inscris in minutele 31 si 38. Potrivit unor stiri si pariuri Liga Campionilor, jucatorul Barcelonei are deja 10 prezente in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa. Nu a reusit insa pana acum sa inscrie nici un gol in aceasta competitie, dar a castigat trofeul in 2009 si 2011 cu Barcelona.

 

In a doua repriza tot Spania a fost mai buna, iar in minutul 66 Isco a facut 4-1 dintr-o lovitura de la 11 metri. Pe finalul partidei, Italia a reusit sa reduca din diferenta prin Fabio Borini, insa nu a putut evita infrangerea. A fost singura de la acest turneu final care s-a desfasurat in Israel. De cealalta parte Spania a primit singurele goluri de la acest Campionat European chiar in aceasta finala. Si ultima editie a Campionatului European sub 21 de ani desfasurata in 2011 in Danemarca a fost castigata tot de Spania. Atunci in finala a invins-o cu 2-0 pe Elvetia.

Parteneri