Menu

Golgheterul Stelei, vandut la pret redus dupa arestarea lui Gigi Becali

Golgheterul Stelei, vandut la pret redus dupa arestarea lui Gigi Becali

Golgheterul Stelei, Raul Rusescu, a fost vandut "la pret redus" dupa ce Gigi Becali a fost arestat, ca urmare a multiplelor condamnari primite de la Curtea Suprema.

Latifundiarul a dezvaluit, luni, ca a discutat cu presedintele celor de la FC Sevilla despre transferul lui Rusescu inca de acum cateva luni de zile, cei doi convenind ca mutarea sa se faca pentru 3 milioane de euro.

Dupa ce Becali a fost incarcerat, Jose Maria del Nido a ajuns in Romania si a renegociat transferul atacantului, obtinand un discount de 800 de mii de euro.

"Cu Del Nido ma intelesesem pentru 3 milioane. Dupa ce am intrat la puscarie, l-au vandut cu 2,2 milioane de euro", a afirmat Becali in sala de judecata a Tribunalului Bucuresti, anunta postul Sport.ro.

In acelasi timp, fostul parlamentar a marturisit ca nu va renunta niciodata la clubul Steaua.

"Steaua nu s-o o las niciodata, chit ca o sa vorbesc cu Meme tot timpul pe care il am la telefon. De celelalte afaceri o sa se aleaga praful, dar Steaua va ramane mereu a mea", a mai spus Gigi Becali.

Raul Rusescu a fost glogheterul Ligii 1 in sezonul trecut si a fost transferat recent de formatia spaniola FC Sevilla.

Paradoxal, desi atacantul are o cota de piata de 4,6 milioane de euro, el a fost vandut de Steaua cu mai putin de jumatate din aceasta suma, doar 2,2 milioane de euro.

M.D.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/becali/steaua/golgheterul-stelei-vandut-la-pret-redus-dupa-arestarea-lui-gigi-becali-1241489

Parteneri