Menu

Cristi Chivu rămâne la Inter Milano încă un sezon

Cristi Chivu rămâne la Inter Milano încă un sezon

Fostul internaţional român Cristian Chivu va rămâne încă un sezon la gruparea Internazionale Milano, conform contractului semnat în 2012, a anunţat impresarul său, Victor Becali.

Impresarul Victor Becali a declarat, pentru site-ul italian FcInterNews.it, că fundaşul Cristian Chivu va rămâne la Internazionale Milano şi sezonul viitor şi că în ceea ce îl priveşte pe atacantul Denis Alibec o decizie va fi luată de către tehnicianul formaţiei milaneze, Walter Mazzarri, scrie Mediafax.

"Cristian mai are un an de contract (n.r.- cu opţiune până la sfârşitul anului 2015). Anul trecut a semnat pe două sezoane. Va rămâne la Inter şi sezonul viitor", a spus Becali.

Întrebat dacă după părerea sa Inter va dori să îi reducă salariul lui Chivu, Victor Becali a subliniat că anul trecut deja s-a întâmplat acest lucru.

Referitor la Denis Alibec, care are contract cu Internazionale Milano până în 2016 şi a jucat sub formă de împrumut la Viitorul Constanţa, Victor Becali a spus că tehnicianul Mazzari este cel care va lua o decizie. "Dacă Mazzari va spune că nu îl vrea el va merge să joace în altă parte. Sunt echipe interesate, însă prefer să nu dau nume", a adăugat impresarul.

Presa italiană a scris, miercuri seară, că potrivit Sky Sport gruparea Internazionale Milano ar putea renunţa la serviciile lui Chivu.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.rtv.net/cristi-chivu-ramane-la-inter-milano-inca-un-sezon_84303.html

Parteneri