Menu

Borussia i-a triplat salariul lui Robert Lewandowski - Atacantul este dorit de Real Madrid, Manchester United si Chelsea

Imediat dupa incheierea finalei Champions League au aparut zvonuri conform carora Robert Lewandowski va pleca de la Borussia. Atacantul ar putea insa ramane la vicecampioana Europei dupa ce salariul i-a fost triplat.

Lewandowski a avut in sezonul 2012-2013 un salariu de 1,5 milioane de euro. Dupa ce au aparut tot mai multe discutii despre o eventuala plecare, salariul atacantului a fost triplat. In acest moment, Robert castiga 4,5 milioane de euro pe stagiune, informeaza Bild, conform Digisport.

In varsta de 24 de ani, Robert Lewandowski este dorit de Real Madrid, Manchester United si Chelsea. Atacantul nu are clauza de reziliere, iar in cazul unei plecari suma de transfer va fi una cu multe zerouri.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14979162-borussia-triplat-salariul-lui-robert-lewandowski-atacantul-este-dorit-real-madrid-manchester-united-chelsea.htm

Parteneri