Menu

Jose Mourinho despre revenirea la Londra: In cinci minute m-am hotarat. In cariera am avut doua iubiri: Chelsea si Inter

​Jose Mourinho s-a intors la Chelsea, tehnicianul lusitan semnand un contract valabil pentru urmatoarele patru sezoane cu formatia de pe "Stamford Bridge". "A fost o decizie usoara, in cinci minute m-am hotarat. In cariere am avut doua iubiri, Inter si Chelsea", a precizat Mourinho.

"A fost o decizie usoara. L-am intalnit pe patron si in cinci minute, dupa cateva intrebari foarte scurte dar la obiect, am hotarat imediat. L-am intrebat pe patron: «Ma vreti inapoi?», iar el m-a intrebat: «Vrei sa revii?». Si in vreo doua minute decizia era luata", a precizat Jose Mourinho citat de Mediafax.

Inter si Chelsea, marile iubiri

"In cariera am avut doua mari iubiri: Inter si Chelsea. Iar Chelsea este mai mult decat importanta pentru mine. A fost foarte foarte greu cand am avut confruntari cu Chelsea. S-a intamplat doar de doua ori, ceea ce nu a fost atat de rau. Acum promit exact acelasi lucru ca in 2004, cu o singura diferenta de adaugat: Sunt unul dintre voi", a completat Jose Mourinho.

Mourinho s-a mai aflat pe banca tehnica a celor de la Chelsea in perioada 2004-2007. Antrenorul va fi prezentat oficial pe 10 iunie.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14933740-jose-mourinho-despre-revenirea-londra-cinci-minute-hotarat-cariera-avut-doua-iubiri-chelsea-inter.htm

Parteneri