Menu

Rapidistul Mihai Roman va juca în prima ligă franceză. Salariul său este de 30.000 euro pe lună

Rapidistul Mihai Roman va juca în prima ligă franceză. Salariul său este de 30.000 euro pe lună

Mijlocaşul ofensiv Mihai Roman, lăsat liber de Rapid Bucureşti, va evolua din sezonul viitor la clubul francez de fotbal FC Toulouse, anunţă presa din Hexagon, citată de Agerpres.

Mijlocaşul Mihai Roman (28 ani), care a plecat la începutul acestei săptămâni în Franţa pentru vizita medicală şi finalizarea transferului, a semnat un acord pe trei sezoane cu Toulouse, clasată pe locul 10 în recent încheiatul sezon din Ligue 1. Salariul său ar urma să fie de 30.000 de euro pe lună

Mihai Roman era sub contract cu Rapid până în iunie 2014, dar a plecat de la echipa giuleşteană ca jucător liber de contract, după ce gruparea de sub podul Grant nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I.

Conform presei franceze, Roman ar urma să compenseze plecarea portughezului Djalo, transferat de Benfica Lisabona.

Mihai Roman are 10 selecţii la echipa naţională şi a jucat în acest sezon 26 de partide pentru Rapid, marcând un gol. El a mai evoluat în cursul carierei sale la Cetatea Suceava şi la FC Braşov, de unde s-a transferat în 2010 la Rapid.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.rtv.net/rapidistul-mihai-roman-va-juca-in-prima-liga-franceza-salariul-sau-este-de-30-000-euro-pe-luna_81918.html

Parteneri