Menu

Atletico Madrid a luat Cupa Spaniei

Stiri fotbal: Atletico Madrid a castigat Cupa Spaniei dupa ce a invins-o in finala cu 2-1 in prelungiri pe rivala locala, Real Madrid

Vineri seara de la ora 22:30 s-a desfasurat finala Cupei Spaniei intre Real Madrid si Atletico Madrid. Ultimele zece intalniri dintre cele doua au fost castigate toate de Real Madrid. „Galacticii” au inceput excelent si aceasta finala, deschizand scorul in minutul 14 prin portughezul Cristiano Ronaldo. Totusi pana la pauza Atletico Madrid a reusit sa restabileasca egalitatea, mai precis in minutul 35 cand Diego Costa a marcat cu un sut plasat de la marginea careului. In repriza secunda Real Madrid a jucat foarte ofensiv, dar nu prea au avut noroc. Pe rand Ozil, Benzema si Cristiano Ronaldo au lovit bara. In minutul 80 antrenorul celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, a fost eliminat pentru proteste. Scorul dupa cele 90 de minute regulamentare a fost 1-1 si astfel meciul a mers in prelungiri.

In minutul 98, Atletico Madrid a dat lovitura prin Joao Miranda care a inscris cu o lovitura de cap din careul de 6 metri. Real Madrid a incercat sa egaleze, insa s-a facut remarcata doar prin cartonasul rosu primit de Cristiano Ronaldo in minutul 115. A urmat apoi o altercatie intre rezervele celor doua echipe. In minutul 125 si Atletico Madrid a ramas in inferioritate numerica dupa ce Gabi a primit al doilea cartonas galben, insa era finalul partidei. Scorul final a ramas 2-1 si Atletico Madrid castiga trofeul desi favorita la casele de pariuri sportive online era Real Madrid inaintea meciului.

Parteneri