Menu

Rusii anunta demiterea lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova

Rusii anunta demiterea lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova

Surpriza de proportii in Rusia. Jurnalistii de la Moscova anunta ca Dan Petrescu este pe faras din cauza neintelegerilor cu noii patroni ai clubului Dinamo, care i-au gasit inlocuitor.

Dan Petrescu este pe cale sa o duca pe Dinamo Mocova in cupele europene dupa ce a preluat echipa de pe ultimul loc in clasament, dar acest lucru nu i-a convins pe noii patroni ca ar trebui sa-l mentina in functie.

Presa rusa sustine ca Petrescu va fi dat afara in aceasta vara, ca urmare a unei sedinte pe care noua conducere a avut-o.

In locul lui Petrescu, Dinamo Moscova il doreste pe italianul Walter Mazzarri de la Napoli, aflat si pe lista lui Massimo Moratti la Inter Milano.

Pe de alta parte, presa germana a scris ca in atentia lui Dinamo Moscova se afla si Jupp Heynckess, antrenorul care scrie istorie la Bayern Munchen.

Dan Petrescu a avut numeroase conflicte cu noii patroni ai clubului, carora le-a reprosat ca nu i-au asigurat un buget de transferuri pe masura.

El a preluat echipa in toamna, cand aceasta nu avea nici macar un punct in clasament.

C.S.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/dinamo-moscova/rusii-anunta-demiterea-lui-dan-petrescu-de-la-dinamo-moscova-1235850

Parteneri