Menu

Reconstructia Barcelonei - Jucatorii pe care catalanii vor sa-i transfere in vara acestui an

Barcelona va muta pe piata transferurilor in aceasta vara, dupa ce a fost eliminata fara drept de apel din Champions League (in semifinale, scor general 0-7 in fata celor de la Bayern Munchen). Potrivit El Mundo Deportivo, catalanii vor aduce cate un fotbalist pentru fiecare compartiment.

Dupa ani buni de dominatie, Barcelona a aratat mai vulnerabila ca niciodata in fata lui Bayern. Catalanii nu au inscris in dubla mansa, primind nu mai putin de sapte goluri.

Oficialii blau-grana au intocmit lista jucatorilor care vor fi adusi pe Camp Nou. Acestia sunt Thiago Silva (PSG), Gundogan (Borussia) sau Isco (Malaga) si Neymar (Santos).

In cazul in care il va alege pe Gundogan, Barcelona va scoate din buzunar 115 de milioane de euro pe transferuri. Daca va fi preferat Isco, catalanii vor cheltui 125 milioane de euro.

Barcelona a anuntat si jucatorii pentru care nu va accepta niciun fel de oferta. Fotbalistii netransferabili sunt Messi, Pique, Xavi, Iniesta si Busquets.

In plus, viitoarea campioana a Spaniei va fi nevoita sa transfere si un portar, dupa ce Victor Valdes a decis sa plece. Pe lista se afla Ter Stegen (Borussia Monchengladbach) si Pepe Reina (Liverpool).

Banii pe care Barcelona ar urma sa-i plateasca:

Neymar - 45 milioane de euro
Thiago Silva - 45 milioane de euro
Gundogan - 25 milioane de euro
Isco - 35 milioane de euro.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14764108-reconstructia-barcelonei-jucatorii-care-catalanii-vor-transfere-vara-acestui.htm

Parteneri