Menu

Real Madrid se dezlantuie impotriva lui Jose Mourinho

Real Madrid se dezlantuie impotriva lui Jose Mourinho

Jose Mourinho a devenit tot mai contestat la Real Madrid. Daca relatiile proaste dintre tehnician si jucatorii Casillas si Sergio Ramos au devenit notorii, in aceste zile au izbucnit alte nemultumiri la adresa lusitanului, care au culminat cu indiferenta lui Cristiano Ronaldo, criticile fundasului Pepe sau fluieraturile suporterilor.

Ruptura dintre tehnician si starul portughez s-a observat in cuvintele celui din urma , care a declarat, marti, dupa eliminarea Realului din semifinale Ligii Campionilor, ca "Nu ma intereseaza daca Mourinho continua sau nu, ma intereseaza doar de mine si de Real Madrid."

Un alt jucator, Pepe,considerat unul dintre copii de suflet al lui Mourinho, s-a dezlantuit sambata seara, impotriva compatriotului sau, in conferinta de presa sustinuta dupa meciul cu Valladolid " Trebuie sa aiba mai mult respect pentru noi. Suntem jucatori si cu totii ne dorim ce e cel mai bine pentru club. Declaratiile lui Mister sunt, din punctul meu de vedere, nepotrivite. Iker face parte din istoria lui Real Madrid. A facut atatea pentru culorile clubului si pentru nationala Spaniei. El trebuie sa ramana calm si trebuie sa stie ca noi, jucatorii, suntem alaturi de el. La fel si fanii. Iker este unul dintre cei mai importanti fotbalisti. Nu vreau sa deranjez, dar acesta e adevarul. El e un simbol al clubului, e capitanul nostru si, dincolo de ceea ce face in teren, a stiut intotdeauna sa faca din vestiarul Realului o familie".

The Special One a pierdut si sprijinul fanilor . In partida cu Valladolid , suporterii de pe Santiago Bernabeu au reactionat cu un cor de fluieraturi la anuntul numelui sau. In timpul partidei, Mourinho a stat mai mult ascuns pe banca de rezerva, pentru a evita nemultumirile la adresa sa.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/jose-mourinho/real-madrid/real-madrid-se-dezlantuie-impotriva-lui-jose-mourinho-1233702

Parteneri