Menu

Toată lumea îi anunţă finalul carierei, el promite că va reveni deşi are 39 de ani! Zanetti: Nu mă opresc

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Toată lumea îi anunţă finalul carierei, el promite că va reveni deşi are 39 de ani! Zanetti: Nu mă opresc

*Javier Zanetti a promis că va reveni în fotbal după ce a şi-a rupt tendonul lui Ahile în meciul cu Palermo de duminică

*Zanetti a strâns 1.101 meciuri în carieră

Suporterii lui Inter au sperat până în ultima clipă că accidentarea lui Javier Zanetti din meciul cu Palermo de duminică nu e atât gravă pe cât s-a zvonit. Însă anunţul oficial al clubului milanez, care a venit ieri dimineaţă, nu a mai lăsat loc de îndoială! Fundaşul argentinian de 39 de ani a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va lipsi cel puţin opt luni de pe teren. Pe buzele suporterilor, dar şi în presa italiană au apărut aceleaşi cuvinte :”sfârşit de carieră”.

Însă Zanetti nici nu vrea să audă de aşa ceva. Jucătorul care a jucat meciul 1.101 din carieră la Palermo e decis să revină pe teren, chiar dacă specialiştii nu îi dau şanse mari de reuşită, având în vedere vârsta pe care o are. Şi faptului că a suferit cea mai gravă accidentare din carieră la 39 de ani! „Vreau să mai fiu căpitanul lui Inter măcar o dată. De fapt, cel puţin o dată! Visul meu e să revin în iarbă şi nimic nu mă poate opri. Nu ştiu când va avea loc operaţia, dar nu contează asta. Ce e important e că trebuie să mă refac 100%”, a spus Zanetti, care a strâns 602 prezenţe în carieră în Serie A, după ce diagnosticul iniţial s-a confirmat în urma unui RMN la care a fost supus duminică seara, la centrul medical al lui Inter.

Imediat după ce ruptura tendonului lui Ahile a fost confirmată oficial, mesajele de încurajare pentru fundaşul argentinian n-au contenit să curgă. Cel mai emoţionant a fost cel al lui Francesco Totti, căpitanul lui AS Roma. „Javier, te aştept la următorul Roma – Inter. Nu e alt jucător cu care doresc să schimb fanionul! Sper să te refaci repede”, a scris Totti pe blogul său.

Săptămâna trecută, Zanetti s-a întâlnit cu Papa Francesc, căruia i-a oferit un tricou cu Inter

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/toata-lumea-ii-anunta-finalul-carierei-el-promite-ca-va-reveni-desi-are-39-de-ani-zanetti-nu-ma-opresc-10820857

Parteneri