Menu

OFICIAL! Primele două echipe retrogradate matematic din Premier League. Una dintre ele îşi propusese la începutul sezonului să atace podiumul

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
OFICIAL! Primele două echipe retrogradate matematic din Premier League. Una dintre ele îşi propusese la începutul sezonului să atace podiumul

Reading şi QPR sunt primele echipe din Premier League retrogradate matematic, cu 3 etape înainte de final. Cele două au făcut doar 0-0 în meciul direct disputat astăzi, un rezultat care le-a "îngropat" pe amândouă.

Reading şi QPR ocupă locurile 20, respectiv 19 în Premier League, cu câte 25 de puncte fiecare, la 9 puncte faţă de Aston Villa, care are şi un meci mai puţin disputat.

Dacă Reading nu reprezintă neapărat o surpriză, QPR era creditată la începutul sezonul mai degrabă cu şanse la prima jumătate a clasamentului. Gruparea de pe Loftus Road a avut însă un an extrem de slab, deşi are patroni miliardari (Tony Fernandes şi familia Mittal) şi câţiva jucători foarte interesanţi. Printre ei José Bosingwa (venit de la Chelsea), Júlio César (venit de la Inter), Fabio (împrumutat de la United), Wright-Phillips (fost la Chelsea), Granero (Real Madrid) plus vedeta Taarabt, unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din Premier League.

În plus, în iarnă la QPR au venit Rémy şi Samba, alături de tehnicianul Harry Redknapp, iar speranţele salvării de la retrogradare au crescut. Începutul returului a fost promiţător, însă a fost doar un foc de paie, iar QPR merge în liga secundă.

"Am multe vise cu QPR. Vreau să joc bine pentru fani, pentru manager, conducere şi pentru mine. Aş vrea eventual să terminăm în primele 4, să ne calificăm în Liga Campionilor, iar într-o zi să luăm titlul", Julio Cesar în vara anului trecut, când venit de la Inter Milano la QPR.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/oficial-primele-doua-echipe-retrogradate-matematic-din-premier-league-una-dintre-ele-isi-propusese-la-inceputul-sezonului-sa-atace-podiumul-10813770

Parteneri