Menu

Ghinionistul Mutu. A marcat de două ori, dar Ajaccio a pierdut la echipa lui Bănel Nicoliţă

Ghinionistul Mutu. A marcat de două ori, dar Ajaccio a pierdut la echipa lui Bănel Nicoliţă

Atacantul Adrian Mutu a marcat ambele goluri ale echipei Ajaccio, în meciul pierdut, miercuri, seară, în deplasare, scor 2-4, în faţa formaţiei AS Saint-Etienne, restanţă din etapa a 33-a a campionatului Franţei.

Adrian Mutu a ajuns la 10 goluri marcate în campionatul Franţei, dar "dubla" reuşită contra lui St. Etienne nu a ajutat-o pe Ajaccio să obţină nici măcar un punct în confruntarea de la St. Etienne, din etapa a 33-a.

Internaţionalul român a deschis scorul în min. 15, dar peste doar opt minute gazdele au restabilit egalitatea prin golgeterul Aubameyang. Apoi, Mutu a ratat două ocazii de gol la scurt timp (în minutele 26 şi 34), pentru ca St. Etienne să se desprindă după pauză. Bodmer a adus echipa gazdă în avantaj (min. 48), iar Cohade a mărit diferenţa (min. 50), la capătul unei faze în care Mutu a pierdut mingea, după cum relatează Agerpres.

Atacantul român a înscris din nou în min. 75, dintr-un penalty acordat în urma henţului în careu comis de Zouma, iar Aubameyang (min. 88) a închis tabela, marcând al patrulea gol al gazdelor. Dacă Mutu a jucat tot meciul la Ajaccio, mijlocaşul român Bănel Nicoliţă a fost doar rezervă la St Etienne.

În clasament, pe primul loc se află PSG, cu 70 puncte, urmată de Marseille - 61 p, Lyon - 59 p şi Saint-Etienne - 57 p. Ajaccio se află pe locul 15, având cu ndouă puncte mai mult decât prima formaţie care retrogradează în liga secundă.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.rtv.net/ghinionistul-mutu-a-marcat-de-doua-ori-dar-ajaccio-a-pierdut-la-echipa-lui-banel-nicolita_77210.html

Parteneri