Menu

Ribery: Nu am făcut vreo concesie cu Barcelona! Messi a pierdut, dar rămâne un mare jucător

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Ribery: Nu am făcut vreo concesie cu Barcelona! Messi a pierdut, dar rămâne un mare jucător

Mijlocaşul formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, a declarat, marţi seară, după meciul cu FC Barcelona, scor 4-0, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, că rezultatul este meritat şi că echipa sa a jucat foarte bine şi în atac şi în apărare.

"Nu am făcut nicio concesie, suntem foarte fericiţi, este un rezultat meritat. Ştiam că avem atacanţii care pot marca. Am jucat bine şi în atac şi în apărare. Ne place foarte mult să jucăm împreună şi toată lumea a alergat mult. Messi a pierdut în această seară, dar el rămâne un mare jucător", a declarat Ribery.

Formaţia Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Barcelona, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Thomas Muller '25, '82, Mario Gomez '49 şi Arjen Robben '73.

Partida retur va avea loc la Barcelona, la 1 mai.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/ribery-nu-am-facut-vreo-concesie-cu-barcelona-messi-a-pierdut-dar-ramane-un-mare-jucator-10788368

Parteneri