Menu

Sumudica face furori in Emiratele Arabe Unite

Sumudica face furori in Emiratele Arabe Unite

Marius Sumudica, antrenorul formatiei Al Shaab, face furori in campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Tehnicianul roman a preluat echipa in iarna, atunci cand aceasta era favorita certa la retrogradarea din prima liga. Dupa un debut cu destule poticneli, trupa lui "Sumi" a inceput sa joace din ce in ce mai bine iar rezultatele au aparut si ele.

In ultima etapa din Emirate, Al Shaab a invins, scor 2-1, pe terenul celor de la Ajman si a scapat, cel putin pentru moment, de emotiile retrogradarii.

Gazdele de la Ajman au deschis scorul, insa trupa lui Sumudica a reusit sa intoarca meciul, impunandu-se datorita golurilor marcate de francezul Michael N'Dri.

Potrivit DigiSport, Marius Sumudica a fost desemnat antrenorul etapei in Emirate, devansand nume mult mai mari in aceasta meserie, asa cum sunt Cosmin Olaroiu, Quique Sanchez Flores, Jozef Chovanec, Walter Zenga, Luis Milla sau Marcos Paqueta.

Sezonul din Emiratele Arabe Unite este pe final, doar cinci etape mai fiind de disputat. In acest moment, Al Shaab are trei puncte peste Dibba Al Fujairah, formatie ce ocupa prima pozitie retrogradabila.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/campionat/sumudica-face-furori-in-emiratele-arabe-unite-1230464

Parteneri