Menu

Viitorul vine din Anglia » Unul dintre cei mai buni juniori români a semnat cu Bristol City!

Viitorul vine din Anglia » Unul dintre cei mai buni juniori români a semnat cu Bristol City! :: GSP.RO

Darius Covaci, 15 ani, a semnat ieri dimineaţă cu formaţia engleză Bristol City.

Crescut de Club Sportiv Atletico Arad, Darius a semnat un contract cu valabilitate de doi ani cu Bristol, deşi a mai fost urmărit şi de două echipe din Premier League. "Bristol City nu este un club mare. Mai mult, se pare că vor retrograda din Championship la finalul acestui sezon. Am pus în balanţă însă toate aceste aspecte şi am considerat că cel mai bine pentru el în acest moment e să rămînă la Bristol. I-au oferit un program educaţional interesant de care atît eu, cît şi familia sa am fost plăcut impresionaţi", a explicat agentul său, Adrian Ştefănescu, pentru play-maker.ro.

Va juca la echipa de U18!
Deşi nu a împlinit încă 16 ani şi a adunat numai două meciuri la naţionala României de U16, Darius va evolua alături de băieţi mai mari decît el: "Au fost şi alti factori care au contribuit la decizia noastră de a rămîne la Bristol. Faptul că părinţii săi locuiesc la 10 minute de baza de antrenament a fost unul dintre factori, iar faptul că Darius se va pregăti şi va juca pentru formaţia lor U18 sub comanda lui Willie McStay a fost un alt factor. Îl cunosc pe Willie de foarte mulţi ani şi ştiu cît este de dedicat muncii sale" a încheiat agentul.

"Printre vîrfurile generaţiei"
Cristian Păcurar, fostul său antrenor de la Atletico Arad, are numai cuvinte de laudă despre jucător: "Darius este, alături de alţi doi-trei colegi de-ai săi, unul dintre vîrfurile acestei generaţii. Mă bucur pentru el, consider că este un pas înainte. Îi doresc success şi sper ca în viitorul apropiat să îl văd în prima echipa".

Reprezentanţii clubului englez sînt foarte încîntaţi de Darius: "Sîntem foarte fericiţi să îl avem alături de noi. Îl urmăream de anul trecut şi am încercat în tot acest timp să facem tot ceea ce a depins de noi ca el să ajungă în curtea noastră. Îl aşteaptă un viitor strălucit la Bristol City" a spus Willie McStay, directorul Academiei la clubul englez.

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-vine-din-anglia-unul-dintre-cei-mai-buni-juniori-romani-a-semnat-cu-bristol-city-395815.html

Parteneri