Menu

Şi-au bătut joc de Leeds! Noii proprietari vor să vândă clubul la doar trei luni după achiziţie

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Şi-au bătut joc de Leeds! Noii proprietari vor să vândă clubul la doar trei luni după achiziţie

Gulf Finance House (GFH), noii patroni ai clubului britanic Leeds United, au început negocierile pentru a vinde clubul. Asta deşi ei l-au achiziţionat cu doar trei luni în urmă, pe 21 decembrie 2012, de la fostul patron Ken Bates.

Chiar dacă la început cei de la GFH afirmau că Leeds reprezintă o investiţie pe termen lung şi că îşi doresc să readucă clubul englez la un nivel cât mai înalt, se pare că după trei luni s-au răzgândit şi clubul a fost pus la vânzare.

Preţul propus de consorţiul din Bahrein pentru Leeds United este de 44 de milioane de dolari, deşi a fost cumpărat cu 33 de milioane de dolari. Astfel, GFH speră să obţină minimum 10 milioane de dolari profit.

Leeds United ocupă locul 10 în campionat, cu 52 de puncte, la doar doua puncte distanţă de Middlesbrough şi Bolton, după ce a pierdut sâmbătă, cu 1-2  în faţa echipei Huddersfield Town. Următorul meci îl vor avea pe 30 martie împotriva celor de la Ipswich Town.

Sursă foto: www.leedsunited.co.uk


Articol scris de Claudia DASCĂLU

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/international/si-au-batut-joc-de-leeds-noii-proprietari-vor-sa-vanda-clubul-la-doar-trei-luni-dupa-achizitie-10680410

Parteneri