Menu

Tottenham a fost invinsa acasa de Fulham

Stiri si pariuri Premier League: Tottenham Hotspur a pierdut acasa cu 1-0 in fata celor de la Fulham in etapa a 30-a si a coborat pe locul 4 in clasament

Duminica de la ora 17:00, Tottenham Hotspur a primit pe stadionul White Hart Lane vizita celor de la Fulham. Gazdele erau favorite la victorie, insa asta nu prea s-a vazut pe teren. Prima repriza a fost una echilibrata si incheiata fara gol pe tabela. Dupa pauza, oaspetii au deschis scorul in minutul 52 prin bulgarul Dimitar Berbatov. Tottenham a incercat sa obtina macar un punct, insa Gareth Bale, Emmanuel Adebayor si Jermain Defoe nu au reusit sa introduca mingea in poarta. Astfel Tottenham a ajuns la a 3-a infrangere la rand si a pierdut locul 3 din Premier League, fiind depasita cu 1 punct de Chelsea care a invins cu 2-0 acasa pe West Ham United.

Victoria celor de la Fulham nu a fost singura surpriza a etapei a 30-a din Anglia. Everton si Southampton au reusit sa se impuna pe teren propriu in fata celor de la Manchester City, respectiv Liverpool. Primii au castigat cu 2-0 si sunt pe locul 6 in Premier League cu 48 puncte, iar Southmapton s-a impus cu 3-1 si a ramas pe locul 16 cu 31 puncte. In etapa viitoare Tottenham va avea un meci greu in deplasare la Swansea City si pare sa fie cel mai tare meci al etapei. La meciurile etapei a 31-a din Premier League, bet365 va avea cateva promotii fotbal foarte bune si care merita incercate. Pana la aceste meciuri mai sunt aproape doua saptamani.

Parteneri