Menu

Dan Petrescu s-a impacat cu jucatorul care l-a atacat

Dan Petrescu s-a impacat cu jucatorul care l-a atacat

Dan Petrescu s-a impacat cu fotbalistul care l-a atacat in timpul meciului dintre Dinamo Moscova si Lokomotiv, disputat sambata.

In finalul primei reprize a intalnirii, la scorul de 1-0 pentru trupa "Bursucului", atacantul ecuadorian Felipe Caicedo a avut o iesire nervoasa.

Sud-americanul l-a bruscat pe Petrescu dupa ce tehnicianul a prins o minge care iesise in afara terenului.

Fotbalistul a regretat incidentul si, dupa fluierul de final, si-a cerut scuze.

"Emotiile l-au coplesit. Felipe, cu care sunt coleg la echipa nationala, este de fapt un jucator calm. Dupa meci m-a intrebat cum poate sa-l sune pe Dan Petrescu ca sa-si ceara scuze. Nu a mai fost nevoie pentru ca ei s-au intalnit si au discutat, totul fiind in regula acum", a dezvaluit ecuadorianul lui Dinamo Moscova, Christian Noboa.

 

Dinamo Moscova, echipa pregatita de Dan Petrescu, a castigat cu 1-0 derbiul local cu Lokomotiv, in etapa a 20-a din campionatul Rusiei.

Singurul gol al meciului a fost marcat de pustiul Solovyov, dupa un sut al lui Kokorin care a fost respins in lateral de portarul lui Lokomotiv.

M.D.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/dinamo-moscova/dan-petrescu-s-a-impacat-cu-jucatorul-care-l-a-atacat-1224390

Parteneri