Menu

Dacă ştiau asta, italienii ar fi cerut amânarea partidei: coincidenţa stranie care a anunţat dezastrul lui Milan cu Barcelona!

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Dacă ştiau asta, italienii ar fi cerut amânarea partidei: coincidenţa stranie care a anunţat dezastrul lui Milan cu Barcelona! Ţi se va face pielea de găină:

Victoria Barcelonei din meciul cu AC Milan, scor 4-0, nu este doar primul succes din istoria Ligii care vine după o primă manşă pierdută cu 0-2, dar este şi un meci care completează un trio de coincidenţe cu conotaţii mistice.

Jucat chiar în ziua în care Conclavul Papal s-a reunit la Vatican pentru alegerea celui care îl va înlocui pe Papa Benedict al XVI-lea, meciul s-a încheiat cu un scor pe care puţini îl ceredeau posibil înaintea meciului, 4-0. Pare, totuşi, să nu fie doar o întâmplare.

Barcelona a mai jucat în alte două rânduri de-a lungul istoriei sale în timpul unui Conclav Papal şi de fiecare dată s-a impus cu acelaşi scor:  4-0 contra lui Real Madrid pe 26.10,1958 şi 4-0 contra lui Las Palmas pe 14.10.1978!!! De asemenea, pe durata adunării de la Vatican din 1922, Barcelona s-a impus şi în faţa elveţienilor de la Servette Geneva, scor 6-1.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/daca-stiau-asta-italienii-ar-fi-cerut-amanarea-partidei-coincidenta-stranie-care-a-anuntat-dezastrul-lui-milan-cu-barcelona-ti-se-va-face-pielea-de-gaina-10663589

Parteneri