Menu

Transfer de milioane pentru Săpunaru! Italienii anunţă că doi granzi se bat pentru semnătura românului

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Transfer de milioane pentru Săpunaru! Italienii anunţă că doi granzi se bat pentru semnătura românului

Fundaşul echipei Real Zaragoza, Cristian Săpunaru, este dorit de Internazionale Milano, informează ilsussidiario.net, menţionând că principalul pericol pentru gruparea milaneză în privinţa tentativei de achiziţionare a românului este clubul Lazio Roma, care vrea să îşi întărească apărarea.

"Având în vedere prestaţiile foarte bune ale românului, multe cluburi sunt interesate de el, iar între acestea se află şi Inter. (...) Conducerea grupării Real Zaragoza ar intenţiona să îi prelungească lui Săpunaru contractul, dar deocamdată nu a primit răspunsuri din partea fundaşului, care se gândeşte bine la viitorul său, deoarece este destul de tânăr şi poate avea o şansă importantă sezonul viitor. Pericolul mare pentru Inter vine din Italia, de la Lazio: această grupare vrea să îşi întărească apărarea, având în vedere faptul că Abdoulay Konko ar putea pleca la altă echipă", notează site-ul italian, care precizează că Săpunaru s-a aflat în atenţia mai multor cluburi italiene şi anul trecut.

Cristian Săpunaru, 28 de ani, a semnat un contract pe un an cu Real Zaragoza, la 31 august 2012.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/transfer-de-milioane-pentru-sapunaru-italienii-anunta-ca-doi-granzi-se-bat-pentru-semnatura-romanului-10600724

Parteneri