Menu

Manchester United pregateste o suma colosala pentru transferul lui Cristiano Ronaldo

Manchester United pregateste o suma colosala pentru transferul lui Cristiano Ronaldo

Manchester United nu a renuntat la visul de a-l readuce pe Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. Insusi manageul "diavolilor rosii", Alex Ferguson, a spus in repetate randuri ca si-l doreste pe portughez sub comanda sa.

Conform cotidianului britanic Daily Star, visul lui Ferguson s-ar putea indeplini mult mai devreme decat ar fi crezut vreodata. Sursa citata scrie ca Manchester United a pregatit o oferta de 63,5 milioane euro pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo.

Posibila plecare a lui Jose Mourinho de la Real, la sfarsitul actualului sezon, ar putea grabi si un posibil transfer al lui Ronaldo la Manchester. Presa spaniola a scris in repetate randuri ca atacantul lusitan al celor de la Real nu s-ar afla in cele mai bune relatii cu presedintele clubului, Florentino Perez.

Totodata, ezitarile lui Ronaldo in a semna un nou angajament cu madrilenii, ii pun pe ganduri pe sefii lui Real care risca sa-l piarda pe portughez gratis in 2015, atunci cand ii expira actualul angajament.

Manchester United l-a vandut pe Cristiano Ronaldo cu 96 milioane euro in 2009, dar, din cauza crizei, nu prea mai exista cluburi care sa poata cheltui sume atat de mari pentru transfreul unui jucator.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/manchester-united/stiri-manchester-united/manchester-united-pregateste-o-suma-colosala-pentru-transferul-lui-cristiano-ronaldo-1220393

Parteneri