Menu

Rafa Benitez: Trebuie sa fim foarte atenti, Steaua este o echipa periculoasa

​Dupa o calificare superba in fata celor de la Ajax, Steaua se va duela in "optimile" Europa League cu Chelsea. "Vom fi foarte antenti cu Steaua. Este o echipa pe care o cunosc, sunt foarte periculosi", a declarat Rafael Benitez, tehnicianul londonezilor. Mansa tur se va desfasura pe "Arena Nationala" (pe 7 martie), in timp ce returul va avea loc pe 14 martie, pe "Stamford Bridge".

"Vom fi foarte atenti cu Steaua. Este o echipa pe care o cunosc si sunt foarte periculosi", a declarat Rafael Benitez, antrenorul lui Chelsea, pentru presa britanica, conform gsp.

"Steaua va fi un adversar dificil. Cand intorci un 2-0 si te califici, se dovedeste ca esti echipa buna. Va fi greu cu ei", a precizat Ryan Bertrand, aparatorul britanicilor.

"Calificarea era un lucru obligatoriu pentru noi, deoarece vrem sa castigam aceasta competitie. Suntem dezamagiti ca am parasit atat de devreme Champions League, iar acum obiectivul nostru principal este castigam Europa League" - John Terry, pentru The Sun.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14281562-rafa-benitez-trebuie-fim-foarte-atenti-steaua-este-echipa-periculoasa.htm

Parteneri