Menu

Alvaro Pereira n-a uitat de unde a plecat. Meciul cu CFR Cluj îi stârneşte emoţii: E un meci special pentru mine

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Alvaro Pereira n-a uitat de unde a plecat. Meciul cu CFR Cluj îi stârneşte emoţii: E un meci special pentru mine

Pereira are 29 de meciuri şi un gol marcat pentru CFR în Liga I, în sezonul 2008-2009

Fundaşul uruguayan al lui Inter Milano, Alvaro Pereira (foto, în stânga, 28 de ani), a declarat ieri că meciul cu CFR Cluj este unul special pentru el, deoarece va juca împotriva fostei sale formaţii. "Îmi amintesc totul din experienţa la CFR Cluj. A fost prima echipă europeană la care am evoluat şi am amintiri frumoase de acolo. Am lăsat acolo colegi şi prieteni, astfel că mâine (n.r. - azi) va fi o partidă specială", a declarat Pereira.
Fundaşul stânga al lui Inter a evoluat la CFR Cluj în sezonul 2008-2009, fiind transferat apoi la FC Porto, iar din 2012 joacă la Milano.

"Nu vom subestima CFR-ul"
Tehnicianul lui Inter, Andrea Stramaccioni, a spus că că ar fi o greşeală să subestimeze echipa din Gruia, subliniind că a pregătit această întâlnire în cele mai mici detalii. "CFR Cluj vine din Liga Campionilor, a fost capabilă să câştige pe «Old Trafford» şi doar cei care nu o cunosc pot subestima această echipă. A pierdut câţiva jucători în perioada de mercato, dar rămâne o formaţie periculoasă. Noi nu vom comite această greşeală. Am pregătit meciul în cele mai mici detalii şi vom ieşi pe teren concentraţi la maximum, pentru că întâlnim un adversar periculos. Respect CFR şi pe antrenorul acestei echipe, face treabă foarte bună", a declarat Stramaccioni.

Cristian Chivu nu a fost convocat pentru meciul cu CFR deoarece nu e complet refăcut. El a acuzat la antrena-mentul de luni probleme musculare şi de atunci nu s-a pregătit normal

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/alvaro-pereira-n-a-uitat-de-unde-a-plecat-meciul-cu-cfr-cluj-ii-starneste-emotii-e-un-meci-special-pentru-mine-10560877

Parteneri