Menu

Olympique Lyon a pierdut acasa cu Lille

 

Stiri si pariuri fotbal: Olympique Lyon a pierdut in ultima etapa acasa cu 3-1 in fata celor de la Lille si au ajuns la 6 puncte in urma liderului PSG

Duminica seara de la ora 22:00 a avut loc ultimul meci din etapa a 24-a din Ligue 1 intre Olympique Lyon si Lille. Se anunta un meci foarte interesant, iar gazdele erau favorite la victorie. Scorul a fost insa deschis de Lille prin Aurelian Chedjou in minutul 28. In ultimul minut al primei reprize, Florent Balmont a dus scorul la 2-0. Dupa pauza, in minutul 50, ivorianul Salomon Kalou a transformat o lovitura de la 11m si astfel scorul a devenit 3-0. Dupa 7 minute si Olympique Lyon a primit un penalty, transformat de argentinianul Lisandro Lopez. Pana la final nu s-a mai inscris nici un gol si astfel scorul final a ramas 3-1 pentru Lille.

In urma acestei infrangeri, Olympique Lyon a ramas pe locul 2 in Franta, insa acum sunt la 6 puncte de liderul PSG care in aceasta etapa a castigat acasa cu 3-1 in fata celor de la Bastia. De cealalta parte Lille a urcat dupa aceasta etapa pe locul 10 cu 34 puncte. In etapa viitoare, Olympique Lyon va juca in deplasare la Bordeaux, iar Lille va primi vizita celor de la Rennes. Pana atunci Olympique Lyon va juca joi un meci foarte important in deplasare la Tottenham Hotspur in Liga Europa.


Rezultate meciuri Ligue 1, etapa a 24-a:

Vineri              08/02/13

Paris SG          3 - 1     Bastia

Sambata          09/02/13

Saint-Etienne 4 - 1     Montpellier

Ajaccio 1 - 0     Bordeaux

Nancy 1 - 2     Reims

Troyes 0 - 0     Sochaux

Nice                 1 - 1     Lorient

Valenciennes 2 - 1     Brest

Duminica        10/02/13

Evian TG         1 - 1     Marseille

Rennes 2 - 0     Toulouse

Lyon                1 - 3     Lille

 

Parteneri