Menu

Spectacol cu Messi rezervă! Barcelona - Cordoba 5-0! Villa a făcut o primă repriză excelentă, dar s-a accidentat din nou

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Spectacol cu Messi rezervă! Barcelona - Cordoba 5-0! Villa a făcut o primă repriză excelentă, dar s-a accidentat din nou

Partida cu cei de la Cordoba, din Cupa Regelui, a fost un bun prilej pentru antrenorii Barcelonei de a testa variante pentru viitor. Printre ele, Montoya, Roberto sau Thiago, dar a fost şi o nouă şansă pentru Song, una dintre dezamăgiri.

Până şi fanii catalanilor au perceput meciul ca pe un antrenament, astfel că doar 37.000 şi-au cumpărat bilete. Este probabil cea mai slabă asistenţă a Barcelonei din trecutul recent.

În lipsa lui Messi, David Villa a ţinut să atragă atenţia camerelor. Revenit în primul "11", postură mai rar întâlnită după acea accidentare teribilă care l-a ţinut multă vreme departe de gazon, atacantul adus de la Valencia a reuşit "dubla" încă din prima repriză.

Scorul a fost însă deschis de Thiago, în minutul 17. Patru minute mai târziu, Villa reuşeşte primul gol, cu un şut pe jos, iar în minutul 26 a făcut 3-0, scorul pauzei. În partea a doua, catalanii au renunţat şi la Puyol şi Fabregas şi au mizat pe entuziasmul tinerilor Bartra şi Tello.

Antrenamentul a continuat şi-n partea a doua. În minutul 52, Tello a tratat excelent o fază de atac, a trimis la întâlnire pentru Sanchez, care a driblat portarul, dar n-a nimerit ţinta de la 16 metri. S-a răzbunat peste două minute, când a făcut 4-0 cu o lovitură de cap din 6 metri, după o centrare din corner. Abia prin minutul 60 jucătorii oaspeţilor s-au trezit că au meci şi l-au încercat pe Pinto cu două şuturi, apărate însă fără prea mari probleme.

Ghinionul l-a urmărit însă pe Villa şi la acest meci. În minutul 76, internaţionalul spaniol a acuzat dureri în spatele coapsei, iar Barcelona, care epuizase schimbările, a jucat în 10 oameni până la final.

În minutul 83, Alexis a fost din nou în centrul unei ratări fenomenale. Chilian a driblat tot în careu, a tras slab spre poartă, dar goalkeeper-ul advers a revenit spectaculos şi a scos în ultimul moment. Totuşi, Sanchez a reuşit să marcheze din nou, culmea, din greşeală. Tello a tras la poartă din partea stângă, mingea a fost respinsă de portar, dar a ricoşat în Sanchez şi a intrat în plasă. 5-0 în minutul 84 şi 7-0 scorul general, o calificare fără emoţii. În sferturi, Barcelona va întâlni un adversar mult mai serios, Malaga, echipă calificată în optimile Ligii Campionilor.


BARCELONA: Pinto - Dani Alves, Puyol, Mascherano, Montoya - Thiago, Song, Roberto - Sanchez, Fabregas, Villa

Rezerve: Valdes, Batra, Busquets, Jonathan, Alba, Messi, Tello

CORDOBA: Saizar - Fernandez, Lozano, Fuentes, Dubarbier - Garai, Alberto - Vico, Caballero, Lopez Silva - Joselu

Rezerve: Rennella, Pedro, Patino, Kiko, Garcia, Alberto, Abel


Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/spectacol-cu-messi-rezerva-barcelona-cordoba-5-0-villa-a-facut-o-prima-repriza-excelenta-dar-s-a-accidentat-din-nou-10451446

Parteneri