Menu

Juventus a fost invinsa acasa de Sampdoria

Stiri si pariuri fotbal: Juventus Torino a pierdut acasa cu 2-1 in fata Sampdoriei in cadrul etapei a 19-a, insa a ramas pe primul loc in Serie A

Duminica au avut loc ultimele meciuri din etapa a 19-a din Serie A, iar liderul Juventus Torino a primit vizita celor de la Sampdoria. Gazdele erau mari favorite la victorie in acest meci si chiar au parut ca nu vor avea probleme dupa ce au deschis scorul in minutul 24 in urma unui penalty transformat de Giovinco. Acesta a fost si singurul gol al primei reprize, insa nu si singurul eveniment notabil deoarece in minutul 32 fundasul Sampdoriei, Berardi a primit al doilea cartonas rosu. Chiar si in aceste conditii, Juventus nu a reusit sa tina de rezultat, iar in repriza secunda Sampdoria a egalat prin Icardi in minutul 54. Acelasi Icardi a stabilit si scorul final in minutul 69. Chiar daca a pierdut, Juventus Torino a ramas pe primul loc cu 44 puncte, insa avansul fata de locul secund a scazut la doar 5 puncte. In etapa urmatoare, Juventus Torino va juca in deplasare la Parma.

Cel mai tare meci al etapei a avut loc pe San Paolo din Napoli, unde echipa gazda a primit vizita celor de la AS Roma. Amandoua se aflau in partea superioara a clasamentului, insa asta nu s-a vazut aseara cand Napoli s-a distrat. Golgheterul Cavani a deschis scorul inca din minutul 4 si tot el a fost cel care a dus scorul la 3-0 in prima jumatate a reprizei secunde. In minutul 73 AS Roma a inscris si ea prin Osvaldo din pasa lui Pjanic, insa cel din urma a primit al doilea cartonas galben in minutul 75. Ultimul gol al partidei a fost inscris de Maggio in minutul 90.

Rezultate meciuri din Serie A, etapa a 19-a:

Sambata         05/01/13

Catania           0 - 0     Torino

Lazio               2 - 1     Cagliari

Duminica       06/01/13

Udinese          3 - 0     Inter Milano

Chievo            1 - 0     Atalanta

Fiorentina        0 - 2     Pescara

Genoa             2 - 0    Bologna

Juventus         1 - 2     Sampdoria

Milan               2 - 1    Siena

Parma             2 - 1     Palermo

Napoli             4 - 1     Roma

 

Parteneri