Menu

Manchester United il vrea inapoi pe Cristiano Ronaldo - Oferta pe care echipa lui Alex Ferguson a pregatit-o pentru lusitan

Manchester United nu a ascuns in ultima perioada interesul pentru Cristiano Ronaldo, liderul din Premier League dorindu-l inapoi pe atacantul portughez, informeaza presa britanica.

In varsta de 27 de ani, Ronaldo ar putea ajunge inapoi pe "Old Trafford". Oferta lui United este clara: 70 de milioane de euro, plus doi jucatori: Nani si De Gea.

Ronaldo a refuzat, saptamana trecuta, sa-si prelungeasca contractul cu Real Madrid, iar presa iberica a speculat ca atacantul vrea sa plece de pe "Santiago Bernabeu".

United i-a pregatit lui Ronaldo un salariu de 350.000 de euro pe saptamana. In 2009, Cristiano Ronaldo a fost cumparat de Real Madrid de la Manchester United in schimbul a 96 de milioane de euro.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13915762-manchester-united-vrea-inapoi-cristiano-ronaldo-oferta-care-echipa-lui-alex-ferguson-pregatit-pentru-lusitan.htm

Parteneri