Menu

Poker defensiv pentru Milan » Chiricheş şi alţi 3 fundaşi pe lista "diavolilor"

Poker defensiv pentru Milan » Chiricheş şi alţi 3 fundaşi pe lista

AC Milan şi-a făcut lista pentru perioada de transferuri care va începe pe 1 ianuarie, iar principalul ţel îl reprezintă întărirea defensivei.

"Diavolii roşii" au încasat în primele 18 etape ale actualului sezon nu mai puţin de 26 de culori, iar Massimo Allegri a solicitat aducerea unor fundaşi de calitate. Momentan, Milan se bazează în centrul defensivei pe jucători ca Mexes (30 ani), Zapata (26 ani), Bonera (31 ani), Acerbi (24 ani) şi Yepes (36 ani). Tehnicianul vrea să întinerească linia de fund, dar cu jucători de calitate, care deja au confirmat la echipele lor de club.

Astfel, Milan a alcătuit o listă de patru fundaşi centrali pe care să încerce să îi aducă în această iarnă. Printre ei se numără şi Vlad Chiricheş (23 ani), pe care italienii l-ar dori mai întîi sub forma unui împrumut, variantă însă respinsă de Steaua.

Ceilalţi trei sînt Davide Astori (Cagliari, 25 ani), Angelo Ogbonna (Torino, 24 ani) şi Lisandro Lopez (Arsenal de Sarandi, 23 ani).

11 milioane de euro este cota lui Ogbonna, conform transfermarkt.de

5 milioane de euro e suma cerută de Arsenal de Sarandi pentru Lopez

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/poker-defensiv-pentru-milan-chiriches-si-alti-3-fundasi-pe-lista-diavolilor-381574.html

Parteneri