Menu

Giganţii rataţi de Liga 1 » Primul "11" s-ar fi putut bate cu granzii Europei

Giganţii rataţi de Liga 1 » Primul

Conducătorii din Liga 1 au ratat foarte mulţi jucători în ultimii ani, iar unii dintre ei au ajuns nume importante în Europa. Oficialii formaţiilor importante de la noi fie s-au zgîrcit la bani, fie au considerat că nu sînt destul de valoroşi.

GSP.RO îţi oferă un asemenea top şi prezintă cei mai importanţi fotbalişti rataţi sau refuzaţi de granzii României.

Cel mai important este, cu siguranţă, Radamel Falcao, cotat acum la peste 50 de milioane de euro. CFR a oferit 2 milioane euro lui River Plate, dar argentinienii au refuzat. A fost apoi propus în Ghencea pentru 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a considerat suma mult prea mare.

Celebre sînt şi refuzurile lui Viorel Hizo cînd era la Rapid. Nu i-a vrut pe Obi Mikel şi Taiwo, considerînd că nigerienii nu se vor adapta climei. Mikel a ajuns la Chelsea pentru 20 de milioane de euro, iar Taiwo la Olympique Marseille. Tot Rapid l-a refuzat pe Kolarov, actualul jucător al lui Manchester City. Atunci, Copos a avut de ales între el şi Bozovici, alegîndu-l pe ultimul pentru că era mai ieftin cu 200.000 de euro.

Alţi jucători refuzaţi de echipele din Liga 1 sînt Doumbia Seydou, refuzat de Mircea Rednic cînd era la Rapid, acum la ŢSKA Moscova. Acelaşi Rednic l-a dorit pe Bassong la Dinamo, cînd era la Metz, dar transferul nu s-a perfectat. Şi sîrbul Tosici, ajuns la Manchester United, iar acum tot la moscoviţi, a fost considerat slab de către Sorin Cîrţu. Tot la Timişoara, Toni Doboş l-a refuzat pe Nikola Zigici şi i-a transmis să se apuce de baschet.

Şi Steaua a mai ales greşit. L-a luat pe Carlos în 2006 cînd putea să-l transfere pe Hilario, ajuns imediat la Chelsea, şi l-a împrumutat pe Gora Tall în locul lui Ouon, un fundaş central extrem de apreciat în Cipru, lăudat după meciurile din Liga Campionilor.

Cum ar fi echipa virtuală formată din jucătorii rataţi de Liga 1:

Hilario - Bassong, Ouon, Taiwo - Gaston Ramirez, Obi Mikel, Tosici, Kolarov - Falcao, Zigici, Seydou

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigantii-ratati-de-liga-1-primul-11-s-ar-fi-putut-bate-cu-granzii-europei-381297.html

Parteneri