Menu

ULUITOR! Chelsea a zdrobit-o pe Aston Villa. Performanţă rară: 7 marcatori diferiţi pentru trupa lui Benitez

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
ULUITOR! Chelsea a zdrobit-o pe Aston Villa. Performanţă rară: 7 marcatori diferiţi pentru trupa lui Benitez

Chelsea a trecut cu bine peste sincopa de la Campionatul Mondial al cluburilor, unde a pierdut finala cu brazilienii de la Corinthians şi a urcat pe podiumul Premier League.

Formaţia lui Rafa Benitez nu a avut nicio problemă în confruntarea cu Aston Villa, pe care a umilit-o, scor 8-0, în etapa a 18-a a campionatului englez. Disputa a fost tranşată de londonezi încă din prima repriză, când Fernando Torres (renăscut sub comanda fostului său antrenor de la Liverpool - atacantul pe care Abramovich a plătit peste 40 de milioane de euro a ajuns la cota 6, după un start de sezon dezastruos), David Luiz şi Ivanovic au rezolvat ecuaţia meciului.

Repriza secundă s-a disputat după aceleaşi coordonate, Lampard, Ramires (de două ori). Oscar şi Eden Hazard ducând scorul la o diferenţă neaşteptată. Intrat în minutul 67, brazilianul Oscar a fost din nou vioara întâi, alimentând criticile cu care se confruntă tehnicianul iberic privind titularizarea sa. În afară de golul marcat, Oscar a pasat decisiv la ultimele două goluri ale formaţiei de pe Stamford Bridge.

Cu 32 de puncte şi o etapă mai puţin disputată decât echipele din fruntea clasamentului, Chelsea urcă pe locul 3, la 11 puncte distanţă faţă de liderul, United. De partea cealaltă, Villa rămâne în subsolul clasamentului, pe 16, cu doar 18 puncte acumulate.

Rezultatele etapei în Premier League

Wigan - Arsenal 0-1 (Arteta '60)

Manchester City - Reading 1-0 (Barry '90+3)

Newcastle - QPR 1-0 (Ameobi '81)

Southampton - Sunderland 0-1 (Fletcher '42)

Tottenham - Stoke 0-0

WBA - Norwich 1-1 (Gera '43, Lukaku '82 / Snodgrass '23)

West Ham - Everton 1-2 (C. Cole '14 / Anichebe '64, Pienaar '73)

Liverpool - Fulham 4-0 (Skrtel '8, Gerrard '36, Downing '52, Suarez '90+1)

Swansea - Manchester United 1-1 (Michu '29/ Evra '15)

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/uluitor-chelsea-a-zdrobit-o-pe-aston-villa-performanta-rara-7-marcatori-diferiti-pentru-trupa-lui-benitez-10409476

Parteneri